Onze diensten

Wij staan voor oplossingen waarbij uw belangen optimaal worden behartigd met de wettelijke voorschriften als vertrekpunt. Wij kennen geen standaardopdrachten en -oplossingen. Onze professionals durven onorthodox te zijn in hun advies en aanpak, als dat tot de beste oplossing of het beoogde resultaat leidt.

Bouwplantoetsing

Wilt u nieuw bouwen, uitbreiden of verbouwen? Wij kunnen u helpen met het toetsen van uw bouwplan aan de brandveiligheidseisen uit het Bouwbesluit 2012 (of, na inwerkingtreding van de omgevingswet, het Besluit Bouwwerken Leefomgeving c.q. BBL). Het leveren van maatwerk staat hierbij centraal.

Wij stellen een Masterplan Brandveiligheid (ook wel Integraal Plan Brandveiligheid) voor u op, met daarin, indien van toepassing, geïntegreerd de onderbouwing voor het toepassen van gelijkwaardigheid.

Waar helpt deze training mee: Bouwplantoetsing

Brandveiligheidsinstallaties

Bij ons kunt u terecht voor het opstellen van een Basisontwerp (BSO), vaak genoemd als Uitgangspuntendocument (UpD) of Programma van Eisen (PvE) voor een brandbeveiligingsinstallatie. Hierbij kunt u denken aan veel voorkomende installaties zoals een brandmeldinstallatie, ontruimingsalarminstallatie en sprinklerinstallatie. Maar ook voor het opstellen van documenten voor een rook- en warmteafvoerinstallatie (RWA), watermist-, schuimblus- en blusgasinstallaties kunt u bij ons terecht.

Waar helpt deze training mee: Brandveiligheidsinstallaties

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem gerust even contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Brandveiligheidsscan

Wilt u weten hoe uw gebouw ervoor staat op het gebied van brandveiligheid? Dan is een brandveiligheidsscan iets voor u. Een brandveiligheidsscan kan voor alle gebouwen uitgevoerd worden. Hierbij kijken wij aan welk niveau uw gebouw moet voldoen en of hier ook aan voldaan wordt. Indien dit niet het geval is, denken we mee naar mogelijke oplossingen.

Waar helpt deze training mee: Brandveiligheidsscan

Fire Safety Engineering

Voor complexe gebouwen zijn de standaardeisen niet altijd passend of wenselijk. Hiervoor is het mogelijk middels diverse simulatiemodellen invulling te geven aan de eisen vanuit de regelgeving. Hierbij werken wij met een project-specifieke en risicogerichte benadering. Onderstaand vindt u een aantal mogelijkheden van wat wij u kunnen bieden.

Waar helpt deze training mee: Fire Safety Engineering

Overige

Naast alle genoemde diensten is het natuurlijk altijd mogelijk dat u een specifiek vraagstuk heeft wat niet is benoemd. Wij adviseren in brandveiligheid in de breedst mogelijke manier. Neem dus gerust contact met ons op, zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Waar helpt deze training mee: Overige